Víno má světle rubínovou barvu a výrazné ovocné aroma, kde jsou patrné hlavně švestky a rebarbora.
Hrozny pro výrobu tohoto vína se sbírají ručně a následně dochází k pečlivému třídění. Víno dozrává v dubových sudech.
Toto Negroamaro dokáže naplno rozvinout svůj potenciál až kolem druhého roku v láhvi.
Intenzivní a příjemně ovocná kytice.
Rubínově červená s rumělkovými nuancemi. Intenzivní květinové tóny fialky a ovocné tóny višní, černých třešní a drobného červeného ovoce. V závěru pálivé koření a káva, lékořice...
Na patře cítíme pestrou škálu čerstvého ovoce – třešně, višně, švestky.
Sběr hroznů probíhá v září a jsou pečlivě vybrány jen ty nejlepší hrozny.
Luxusní vůně připomínající zralé třešně a švestky.
Toto Primitivo zraje nejprve 12 měsíců v dubovém sudu a následně se nechává ještě 6 měsíců dozrát v ocelovém.
Vinice pro výrobu organického vína nejsou ošetřovány chemickými přípravky, umělými látkami ani průmyslově vyráběnými hnojivy.
Chuť šťavnatých třešní a rybízu s nádechem vanilky
Víno s příjemnou tříslovinou, plné, má rudě červenou barvu a zraje 6 měsíců v dubových sudech.
V závěru přechází vůně až do citrusů a čerstvých bylinek.
Mírná pikantní tříslovina s příjemným mátovým dozvukem.
Víno se sytě červenou barvou, ve kterém je výrazně cítit ovoce.
Nastavení